ANTAKYA’DA YENİDEN REFAH İÇİN SON 9 GÜN

ANTAKYA’DA YENİDEN REFAH İÇİN SON 9 GÜN

Yeniden Refah Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru, Antakya’da yeniden refah belediyeciliğinin gelmesi için son 9 gün kaldığını söyledi.

Antakya’yı ahlaklı belediyecilik ile önce israftan kurtaracak politikaları hayata geçireceklerini kaydeden Doğru, kaynakları doğru kullanarak kentin ayağa kaldırılacağını ve önümüzdeki 50 yılın planlamasının hazır olduğunu sözlerine ekledi.

MAHALLE ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR

Başkan Adayı Doğru, Antakya’ya bağlı 95 mahallede ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Doğru bu kapsamda Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Arpahan, Kuruyer, Karlısu, Aşağıoba, Aydınlıkevler ve Küçükdalyan Mahalleleri’nde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile mitinge dönüşen ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Doğru, belediye başkanı seçilmeleri halinde yapmayı planladığı projeleri anlattı. Başkan Adayı Doğru açıklamasında, “Milletimizin sesine kulak veriyoruz. 31 Martta Antakya’mızda tarih yazacağız. Yeniden Refah Partisi olarak sorunları çözmeye talibiz. Antakya için birbirinden güzel projelerimiz var. Seçimleri kazandıktan hemen sonra hızlı bir şekilde Antakya’yı kalkındırmak için çalışacağız. Antakya bizim dönemimizde belediye hizmetlerine fazlasıyla erişecek. Tek ihtiyacımız vatandaşlarımızın desteği, inşallah seçimlerde zaferle ayrılacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.