VOLKAN DEMİREL VE BUFFON BULUŞTU

VOLKAN DEMİREL VE BUFFON BULUŞTU

A Millî Takımının 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında İtalya ile deplasmanda karşı karşıya geldiği özel müsabakanın ardından top merasimi gerçekleştirildi.

Bologna’da karşılaşmanın oynandığı Renato Dall’Ara Stadyumu’nda gerçekleşen merasimde, EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası futbol elçimiz Volkan Demirel ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası İtalya futbol elçisi Gianluigi Buffon yer aldı. İtalya ile ortak ev sahipliği çerçevesinde ülkemizde düzenlenecek olan 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) kapsamındaki hazırlıkların devam ettiği bu süreçte, iki ülke federasyonları arasındaki iş birliğinin önemine değinen Volkan Demirel ve Gianluigi Buffon, bu turnuvanın futbol elçiliğini üstlenmekten ötürü gurur duyduklarını ifade ederek iki dost ülkenin birlikte etkileyici bir organizasyona imza atacaklarına olan inançlarını dile getirdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.