KURTULUŞ GAZETESİ HABER SİTESİ YAYINA BAŞLADI

KURTULUŞ GAZETESİ HABER SİTESİ YAYINA BAŞLADI

Usta gazeteci Metin Dingil yönetiminde kısa bir süre önce yeniden yayın hayatına merhaba diyen Kurtuluş gazetesinin web sayfası www.kurtulusgazetesi.com internet haberciliği yapan kurumlar arasında katılarak yayına başladı.İlk günden aldığı yoğun ziyaretçi sayısı ve haber okunma oranları ile sektöre hızlı giriş yapan www.kurtulusgazetesi.com çok takip edilecek bir haber sitesi olacağının sinyallerini verdi.

Haber sitelerinin kısa bir zaman zarfında hazırlanarak yayın hayatına başlamasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kurtuluş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Dingil yaptığı açıklamada:” İçinde yaşadığımız dijital çağın ve yeni medyanın en büyük gerekliliği hızlı olmak. Bu anlamda okurlarımıza en hızlı biçimde haberlerimizi ulaştırmak adına bir süredir hazırlıklarını tamamladığımız www.kurtulusgazetesi.com sayfamızı yayına alarak çağın gereksinimi olan hızlı yayıncılığa merhaba dedik. Deneme yayınları ile başlamayı planladığımız ilk günlerde yoğun ziyaretçi trafiğimiz okunma sayılarımız ve almış olduğumuz olumlu dönüşler ile kısa sürede baya yol kat ettik. Hatay basın camiasının usta kalemlerinden babam merhum Numan Dingil’in uzun süre ilkeli ve tarafsız bir biçimde yayın yaparak bizlere bıraktığı Kurtuluş Gazetesi adı ve tabi ki sektördeki 30 yıllık deneyimim en büyük güç oldu bizim için.Bölgemiz basın sektöründe çalıştığım süre zarfında elimden gelen katkıyı vermeye, yapıcı bir şekilde ses çıkarmaya ve gazete için maddi manevi fedakârlık yapmaya özen gösterdim. Bundan sonra da aynı prensip ile yoluma devam edeceğim.

Haber sitemizde Siyaset,Spor,Kültür-Sanat ve Ekonomi haber kategorilerimizin yanında Son dakika,Hava durumu,Canlı borsa,Vizyondaki filmler ve diğer gazeteleri okuma imkanının olacağı gazeteler menümüz ile usta kalemlerinden çıkacak yazıları ile okurlarımız ile buluşacak köşe yazarlarımız olacaktır.Destekleri ile bana güç veren tüm dostlarıma ve birbirinden değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor, www.kurtulusgazetesi.com sayfamızın Hatay basın sektörüne hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.