VOLKAN DEMİREL’DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

VOLKAN DEMİREL’DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe ile oynanacak lig maçı öncesinde konuştu. Demirel, “Şu ana kadar bizim için her şey yolunda gidiyor. Fenerbahçe maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak en büyük hedefimiz” dedi.
Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun 8 haftası geride kaldı.
Milli aranın sona ermesinin ardından heyecanın kaldığı yerden devam edeceği ligde 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.
İki namağlup takımın mücadelesi 22 Ekim Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak maç öncesinde konuk ekibin teknik direktörü Volkan Demirel, Hatay Söz’e açıklamalarda bulundu.
“Hem Avrupa’da hem de ligde henüz yenilmediler”
Antalya’daki kampını 16 Ekim Pazartesi günü tamamlayarak tekrar İstanbul’a gidecek olan Bordo-Beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecekler.
Sarı-lacivertliler ile oynayacakları karşılaşmaya iyi hazırlanıp, iyi bir sonuç almak istediklerini belirten teknik direktör Volkan Demirel, şunları dedi:
Her iki takım için çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe bu sene yaptığı transferlerle İsmail hocanın önderliğinde lige çok güzel bir başlangıç yaptılar, Hem Avrupa’da hem de ligde henüz yenilmediler. Bu da onların gücünü ortaya koyuyor.
Volkan Demirel’den Fenerbahçe sözleri: Zor bir maç olacak
“İyi bir sonuçla ayrılmak en büyük hedefimiz”
Milli Maçlar nedeni ile lige verilen arayı fırsat bilerek Antalya’da 5 günlük kamp planladıklarını belirten Demirel, şu ifadeleri kullandı:
“Konya maçının ardından futbolcularımıza 3 gün izin verdik. İzin ardından da geçtiğimiz Perşembe günü Antalya kampımız başladı. Şu an için her şey yolunda. 16 Ekim Pazartesi gününe kadar Antalya’da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Pazartesi günü İstanbul’a dönerek, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edeceğiz. Şu ana kadar bizim için her şey yolunda gidiyor. Fenerbahçe maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak en büyük hedefimiz.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.