YAYLADAĞI TEK SES: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

YAYLADAĞI TEK SES: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Yayladağı AK Parti İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs arefesinde bir araya gelerek seçimlerden başarı ile ayrılmak için yapılacak çalışmaları istişare etti. Yayladağı’nda seçimlerin Yayladağı’nın huzur iklimine uygun şekilde barış ortamı içinde tamamlanması için sandıklarda alınacak önlemlerin ve ilçe genelinde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda Yayladağı’nın tek ses olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğu vurgulandı. AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri ve üyeleri katıldı

“DOĞRU ADAMLA VE DOĞRU ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Yalçın, gerçekleşen toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti İlçe Binamızda İlçe Başkanımız Doğan Gürlen, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Teşkilat Üyelerimiz ile birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesi istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü heyecanla inandığımız yolda #doğruadım’larla yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.