BİZ YANDIK İSTANBUL YANMASIN

BİZ YANDIK İSTANBUL YANMASIN

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, olası İstanbul Depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kaşıkçı: “Bu paylaşımı deprem yaşayan bir şehrin evladı olarak; dostlarını, hemşerilerini, doğup büyüdüğü yuvasını, anılarını kaybeden biri olarak yazıyorum. Biz yandık İstanbul yanmasın.” dedi.

HEPİMİZ BİLİYORUZ

Bu paylaşımı deprem yaşayan bir şehrin evladı olarak; dostlarını, hemşerilerini, doğup büyüdüğü yuvasını, anılarını kaybeden biri olarak yazıyorum. Biz yandık İstanbul yanmasın. Bizim başımıza gelen İstanbul’un başına gelmesin. İstanbul’un büyük ve yıkıcı bir deprem beklediğini hepimiz biliyoruz. Depreme hazırlıksız yakalanmanın maliyetinin ne kadar yüksek olduğunu 6 Şubatta gördük.

İSTANBUL’UN İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Sonuçları itibari ile çok büyük acılara yol açacak bu felakete İstanbulluları hazırlayacak isimlerin başında Sn. Kurum gelmekteydi. Bugün itibari ile Sn. Kurum bu sorumluluğu üstlendi.  Kendisini ve çalışmalarını yakından takip eden biri olarak söylüyorum: Sn. Bakanın tecrübesine, çalışkanlığına, krizler karşısında pratik çözüm üretme kabiliyetine İstanbul’un ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. 2020 yılı Elazığ ve Malatya Depremleri, 2020 yılı İzmir Bayraklı Depremi sonrası bölgede neler yaptığını bizzat gidip yerinde gördüm.

İSTANBUL EHLİNE EMANET

Meclis çatısı altında komisyonlarda birlikte çalıştık. Son olarak da 6 Şubat depreminde Hatay’da depremin yıkıcı etkisi ile nasıl mücadele ettiğini gördüm. Tüm yüreğimle Sn. Bakanımıza başarılar diliyorum. Bu seçimin kazananının İstanbul olmasını canı gönülden diliyorum.  MHP’nin yerel seçimlerdeki ana sloganlarından biri ile sözlerimi bitirmek istiyorum.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.