YALÇIN’IN YÜREĞİ YAYLADAĞI İÇİN ATIYOR 

YALÇIN’IN YÜREĞİ YAYLADAĞI İÇİN ATIYOR 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, her anında ilçeye hizmet üretilmesi adına yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. İlçede alt ve üstyapı çalışmalarının düzenli şekilde devam etmesi için gece gündüz demeden mücadele eden Yalçın, Ankara ve Hatay’da hizmet istişarelerini de aralıksız sürdürüyor.

İLÇEYE HİZMET AKINI GERÇEKLEŞTİ

Merhum başkan Mustafa Sayın’dan devraldığı hizmet bayrağını göndere çıkartan Başkan Yalçın, ilçeye hizmet akını gerçekleştirdi. Başkan olduğu günden bu yana ilçede kültür devrimi gerçekleştiren Başkan Yalçın, ilçeye ilk defa tiyatro oyunu kazandırdı. Kültür merkezi, kütüphane inşaatlarının kısa sürede tamamlanmasıyla ilçe halkının ufkunu açan Başkan Yalçın, son dönemde ise ilçe halkının sağlığını koruyacak adımları atmak ile adını Türkiye’ye duyurdu.

REKLAM ALANI

“YAYLADAĞI TOPRAKLARI SATILIK DEĞİL”

Eemekli tümamiral Cihat Yaycı paşa ve geçmiş dönem Milletvekili Arzu Erdem ile birlikte sesini duyurmaya devam eden Yalçın, ilçede izinsiz şekilde taş ocağı, fosfat, hatta altın arayan maden şirketlerine savaş açtı. Başkan Yalçın, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “Yayladağı ilçesinin şehri emini olarak tüm hemşerilerim ile birlikte sınırın silahsız bekçiliğini yaparken ilçemizin tüm topraklarını koruyacağız. Deprem sonrası inşa faaliyetlerinde kullanılmak üzere açılan taş ocaklarının hızlı üretim yapılması amacıyla Hatay Valiliğimizce verilen izinlere saygı duyuyoruz. Ancak bu durumu fırsata çevirmeye çalışan ve kar amacı güden bazı firmalara müsamaha göstermeyeceğiz. Bu topraklar atalarımızdan bize en saf haliyle miras bırakılmışken biz de geleceğimize aynı şekilde aktarmak için elimizden geleni yapacağız. Bizlere bu haklı davamızda destek veren üst makamlarımıza ve toplantımıza katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eder, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. 

Cesur yürek Mehmet Yalçın, ilçe halkının haklarını koruma mücadelesine devam ediyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.