BELEN’DE ÇALIŞMALAR DUR DURAK BİLMİYOR

BELEN’DE ÇALIŞMALAR DUR DURAK BİLMİYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün talimatlarıyla ilçe genelinde çalışmalar dur durak bilmeden devam ediyor.

Başkan Gül’ün sorunsuz bir ilçe prensibi ile hareket eden ekipler, vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor. Başkan Gül her mahalle ziyaretinde isteklerini dinlediği vatandaşlara verdiği söz doğrultusunda devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Ekiplerimiz Sarımazı, Muhlisali, Atik, Fatih ve İssume mahallelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz Cumhuriyet mahallemizde hafriyat temizlik çalışması ile yabani ot temizlik çalışması devam ediyor.Temizlik işleri personellerimiz Halilbey, Topboğazı, Sarımazı, TOKİ, Halilbey, Kıcı, Belen merkez, Çakallı, Atik ve Sarımazı mahallelerimizde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor.Zabıta personellerimiz, ilçemizde faaliyette gösteren zincir marketlerde satışta olan ürünlerin, son kullanma tarih denetimini gerçekleştirdi.Kömürçukuru mahallemizde depremde ağır hasar alan evler nedeniyle konteyner kurulum çalışmamız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Belenli vatandaşlar çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Gül’e teşekkürlerini sundular. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.