Meşale Gazetesi

AK DAVAMIZ 19 YAŞINDA

AK DAVAMIZ 19 YAŞINDA

AK Parti Hatay İl Başkanı AK Parti’nin kuruluşunun 19. yılı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki “Erdemliler Hareketi” ile 14 Ağustos 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Partimiz, önüne konulan her türlü engelli aşarak 19. yaşını kutluyor” diyen Yeloğlu, AK davanın daha uzun yıllar halka hizmet düsturu ile yaşayacağını belirtti.

Başkan Yeloğlu açıklamasında, “Milletin partisi olan AK Parti milletle beraber inandığı yolda yürümeyi ve millete vaat ettiği her şeyi gerçekleştirmeyi kendisine ilke edindi. Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes’ten bugüne bütün liderlerin hayallerini ve vaatlerini gerçekleştiren lider olarak ortaya çıktı. Liderlerin hayalini gerçekleştiren lider olarak Recep Tayyip Erdoğan Türk siyasetinde önemli bir yer tutuyor. AK Partimiz 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu. 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidara geldi. Partimiz bugün 19. yaşını kutluyor. Milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük bir halk hareketi olarak yürüyüşe başlayan AK Partimiz, kısa zamanda dünya tarihine not düşen hizmetlere imza attı. Her bir ferdini baştacı eden anlayışla hizmet veren partimiz girdiği tüm seçimlerden Allah’ın inayetiyle 1. parti olarak çıkmayı başardı. Bu başarı da halkımızın büyük teveccühünün en önemli göstergesidir. Yapılan hizmete verilen takdirin en büyük nişanesidir.

YILMADAN, YORULMADAN, İLK GÜNKÜ AŞKLA YOLA DEVAM

Kuruluşundan itibaren kara propagandalara maruz kalan AK Parti önüne çıkan engelleri tek tek aşarak buraya geldi. 2002 yılından bu yana Cumhuriyet Mitingleri, parti kapatma davaları, darbe girişimleri, MİT Tırları krizi gibi pek çok engellemeye maruz kalan partimiz, tüm engelleri 70 yaş olgunluğuyla ve gencecik yüreğiyle bertaraf etmeyi başardı. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet şiarıyla; bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak ve Hep Birlikte Türkiye olarak yolumuza hızla devam ediyoruz. AK davamızda yola yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla devam ediyoruz. Tarih göstermiştir ki partileri millet kurar. Millet büyütür ve yaşatır. AK Partimizin 2023 yol haritasında; yeni reformlar,  yeni kalkınma hamleleri, milleti refaha ulaştırmak adına atılacak olan adımlarla daha refah bir toplum, özgür bir demokrasi, umuduyla geleceğe güvenle bakan daha fazla insana ulaşma çabamız var. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tarih yazmaya, yazılan oyunları bozmaya, seyreden değil yöneten bir ülke olmaya devam edeceğiz. AK dava yolunda nice 19 yıllara, nice yaşlara” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.