YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

BAŞKAN YILMAZ 2 YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin yılmaz 2 yıllık icraatlarını anlatmak için düzenlediği basın toplantısına AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Başkan Yılmaz kadim şehir Antakya’yı tarihteki eski ihtişamına kavuşturmak için Milletvekilleriyle eş güdümlü bir çalışma içerisinde bulunduklarını belirterek ”Antakya’nın 95 mahallesine eşit şekilde hizmet veriyoruz, önümüzdeki mart ayında belediyemizin hizmet binasının temelini atacağız. Spor sahaları ve parklarımızı şehrin her köşesine yaymak için çok sayıda proje hazırlamış bulunuyoruz. ”Dedi. Başkan Yılmaz kurtuluş caddesine alternatif olacak yolun açılması için Hatay Büyükşehir Belediyesine 100 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmiş olmasına rağmen hala yolun açılmadığını belirterek Antakya’ya nefes aldıracak bu yolun açılmasını halen Büyükşehir Belediyesinden bekliyoruz, dedi.

Antakya sebze halini yapmak için Büyükşehir’den yetki istediklerini belirten Başkan Yılmaz ” Ancak Büyükşehir bu konuda hala topu taca atıyor.”Dedi.Antakya kent merkezindevakıflar İşhanı bulunan alan olarak kalması istediklerini ve hatta Yunus Emre parkına kadar bütün binaların yıkılarak ciddi bir kent meydanı yapılmasını istiyoruz. Şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz toplantıdan sonra konuklara ve basın mensuplarına Antakya Belediye spor forması hediye etti.

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.