BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Antakya Amanoslar İnisiyatifi Üyesi muhtarlar ve kanaat önderleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Başkan Yılmaz’ın makamına gerçekleştirilen ziyarete Kisecik Mahalle Muhtarı Osman Vural, Karlısu Mahalle Muhtarı Mehmet İncecik, Gülderen Mahalle temsilcileri Seyfettin Demirkol, Mehmet Doğru, Oğlakören Mahalle Muhtarı Hasan Bilgil, Alahan Mahalle Muhtarı Kenan Savran, Tahtaköprü Mahalle Muhtarı Ahmet Hafız, Uzunalıç Mahalle Muhtarı Mustafa Gezer, Yaylacık Mahallesi Muhtarı Lütfü Gök, Saracık Mahalle Muhtarımız Yakup Yılmaz, Kisecik Mahalle temsilcileri Şakir Keser, Abdulla Yeral, Antakya Amanos İnisiyatifin kurulmasında emeği geçen Erkan KUTLU ve Mehmet Vural ve bölgenin kanaat önderleri katıldı.Başkan Yılmaz ziyaret hakkında yaptığı konuşmada; “Değerli muhtarlarımız ile mahallelerimizin istek ve ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.Ziyaretin sonunda heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.