YAYLADAĞI’NDA GEÇİCİ İŞYERİ YAPIMINA BAŞLANDI

YAYLADAĞI’NDA GEÇİCİ İŞYERİ YAPIMINA BAŞLANDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ile birlikte ilçedeki depremzede vatandaşlara tahsis edilecek geçici işyeri inşaat alanını inceledi.
Toplamda 100 adet olarak yapılacak ve kısa zamanda tamamlanacak olan işyerlerinin ilçede Kurtuluş ve Karaköse Mahalleleri’nde olacağını belirten Başkan Yalçın, yakın zamanda işyerlerinin teslim edileceğini ve ticaretin bu işletmeler ile artacağını belirtti.

BAŞKAN YALÇIN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Geçici işyerlerinin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Yalçın açıklamasında, “AFAD Kapsamında Depremzede Vatandaşlarımız İçin Geçici İşyeri Yapımına Başlandı.

İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun. İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Faruk Gökçe ile birlikte İlçemiz Kurtuluş Mahallesi Öğretmenevi karşısına 66 adet işyeri alanı yapımını yerinde inceledik.

Ayrıca Karaköse Mahallesi’nde 34 adet geçici işyeri yapımına yakın bir zamanda başlanacaktır. Destek ve yardımlarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Koordinatör Valimiz Sayın Osman Kaymak’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.