PUSULAMIZ AY VE YILDIZ OLSUN

PUSULAMIZ AY VE YILDIZ OLSUN

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner Türkiye’nin ilk astronotunun uzaya yolculuğu hakkında bir açıklama yaptı. Döner: “Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar.” şiarıyla gelecek için, büyük Türk milleti için daha emin adımlar ile… Pusulamız ay ve yıldız olsun.” dedi.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “14 gün boyunca Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çeşitli bilim misyonlarını gerçekleştirmek üzere uzaya gönderilen ülkemizin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı dualarımız ile uğurladık. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “İstikbal göklerdedir. Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar.” şiarıyla gelecek için, büyük Türk milleti için daha emin adımlar ile… Pusulamız ay ve yıldız olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.