YAYLADAĞI’NDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

YAYLADAĞI’NDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Yayladağı Kaymakamlığı ve Yayladağı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 10-11 Ağustos 2024 tarihlerinde 22’ncisi yapılacak olan Geleneksel Aba Güreşi Festivali öncesinde Devrent Tesislerinde bulunan güreş sahası ve çevresinde hazırlıklar tamamlandı.

Hatay’ın Yayladağı İlçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Yayladağı Kültür, Sanat ve Ana Güreşi Şampiyonası öncesinde hazırlıklar Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın öncülüğünde tamamlandı. Festivalin iyi bir organizasyon ile tamamlanabilmesi için çalışmaların başında duran Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Devrent Sosyal Tesislerimizde Geleneksel Aba Güreşi Festivali öncesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Misafirlerimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve festival süresince keyifli vakit geçirmeleri için personellerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. 22’ncisini düzenleyeceğimiz Festival kapsamında 10-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinliklerimizde ve Devrent Sosyal Tesislerimizde bulunan rekreasyon alanlarımızda vakit geçirmek için herkesi bekliyoruz” diye konuştu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.