Meşale Gazetesi

YAYMAN “AK PARTİ SÜPRİZ YAPACAK”

<em>YAYMAN “AK PARTİ SÜPRİZ YAPACAK”</em>

AK Parti Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı 28.dönem Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Yayman 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’dan ayrılmayarak hemşehrileri ile beraber olmaya devam ediyor.

Depremin ilk gününden bu yana hemşehrilerinin de acılarına ortak olan Yayman vatandaşların hem sorularını yanıtlıyor hemde yaralarını birlikte sarıyor.

YAYMAN “VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYORUZ “

Kırıkhan İlçesi ve bağlı Danaahmetli, Torun, Gölbaşı, Çiloğlan, Kızılkaya, Başpınar, Adalar ve Sucu mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelen Yayman sorunları ve soruları dinleyip hepsine tek tek cevap verdi.

Biz milletimiz ile beraberiz ve Asrın Felaketi olarak nitelendirdiğimiz bu yılın afetini beraber atlatacağız diyen Yayman Siyaset konuşmaya gelmedik, acımızı paylaşmaya geldik ve Hatay’ımızı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz dedi.

YAYMAN “SORULARI TEK TEK CEVAPLIYOR”

Milletvekili Yayman ziyaretlerinde deprem ve sonrası ile ilgili vatandaşlardan gelen soruları tek tek yanıtlıyor. Her mahalle de deprem şehitleri için Kur’an okutan Yayman hemşehrilerinin sıcak karşılamaları ile 5 yıldır vekilim böyle ilgi görmediğini ifade etti. Gelen soruları tek tek yanıtlayan Milletvekili Hüseyin Yayman orta hasarlı ve hafif hasarlı evlerin durumunu, şehrin nerelere kurulacağını, temelin ne zaman atılacağını ve evlerin ne zaman teslim edileceğini anlattı. Her gittiği yerde bu sorular ile karşı karşıya olduğunu anlatan Yayman kimsenin endişesi olmasın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkımıza verdiği sözleri tek tek yerine getirecektir dedi.

YAYMAN “AK PARTİ DEPREM BÖLGESİNDE SÜRPRİZ YAPACAK”

AK Parti Hatay milletvekili 28. dönem milletvekili adayı Hüseyin Yayman, vatandaşımızın büyük ilgisi ile karşılandığını, deprem bölgesinde AK Partinin sürpriz yapacağını sözlerinin arasına kaydetti.

Buruk bir bayram geçiriyoruz diyen Yayman Depremin 75. gününden bu yana hemşehrilerimizi hiç bırakmadım evleri teslim edilinceye kadar yanlarında durmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.