TİRYAKİ, HATAY’DA CHP’Yİ BİTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

TİRYAKİ, HATAY’DA CHP’Yİ BİTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?

CHP Hatay İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklamasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi görevine devam eden Hakan Tiryaki, CHP’li vatandaşların tepkilerini çekmeye devam ediyor. Tiryaki’nin CHP’ye zarar verdiğini düşünen partili vatandaşlar, CHP Genel Merkezi’ne çıkarma yaparak dev bir imza kampanyası düzenleyeceklerini ve toplanan imzaların da genel merkeze sunulacağını belirttiler. Tiryaki’nin istifa ettiğini kamuoyuna açıklamasının ardından göreve devam etmesinin kabul edilemeyeceğini belirten vatandaşlar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de çağrı yaptılar. Türkiye’de 31 Mart’ı birinci sırada tamamlayan CHP’nin vizyonuna büyük zarar verdiğini belirttikleri Tiryaki’nin artık koltuğu bırakmasını isteyen vatandaşlar, Tiryaki’nin CHP’yi bitirme planı yaptığından şüphelendiklerini de belirttiler.

“CHP İL BAŞKANLIĞI CİDDİ BİR MAKAMDIR”

Şimdiye dek siyasetin duayen isimlerinin görev yaptığı CHP İl Başkanlığı makamını işgal eden Tiryaki’nin koltuk sevdasından vazgeçmesini ve son derece ciddi bir makam olan CHP İl Başkanlığı makamına zarar vermemesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Hakan Tiryaki’nin kime veya kimlere diyet borcunun olduğunu bilmiyoruz. Kendisini o göreve getirenler kimlerse diyet borcu da onlaradır. Ancak CHP İl Başkanlığı gibi ciddi bir makamı çocuk oyununa çevirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bizler kısa süre içerisinde başlatacağımız imzaları genel merkezimize ve Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e sunacağız. Hatay’da seçimleri kaybetmemizin başlıca sorumlusu olan ve seçim sürecinde hiçbir faaliyet yapmadan makamda oturan bu şahısın derhal gitmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandılar. Tiryaki’den duyulan memnuniyetsizliğin ilçe teşkilatlarını da rahatsız ettiği ve yakın zamanda art arda istifaların gelebileceği de öğrenildi.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.