YARIŞMALARA KENDİ CEBİMDEN GİDİYORUM!

YARIŞMALARA KENDİ CEBİMDEN GİDİYORUM!

MİLLİ YÜZÜCÜ KÖSEOĞLU, HATAY’I YURT İÇİ VE YURTDIŞINDA BAŞARIYLA TEMSİL ETMESİNE RAĞMEN BUGÜNE KADAR BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Milli Yüzücü Antrenör Kamil Köseoğlu, ’35.Samsung Kıtalar Arası yüzme yarışında’ (İstanbul) 65-69yaş kategorisinde 3. olup madalya alma şerefine nail olması ile İstanbul boğazını yüzerek geçme hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Hatay’ın ilgisizliğine üzüldüğünü ifade eden Köseoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, yarışmalara kendi cebinden harcama yaparak katıldığını ve ilimizi temsil ettiğini belirtti.
Kamil Köseoğlu, yaptığı açıklamada, duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“Yıllarımı adadığım amatör sporun yorgunluğunu çok çektim. Ama hiç bir zaman yeterli destek almadım. Bizim kötü yanımız ilgisizlik. İhtiyacım olan ulaşım, barınma, beslenme sorunlarını kendi imkanımla çözüyorum. Koca bir ili temsil ediyor olmanın hazını yaşıyorsunuz. Ama nafile kimsenin haberi yok. Kısaca sahipsizsiniz. Yarışma sonrası İlin hiç bir kurumu bi haberdir. Sponsorluk bir kişi için bu kadarmış. Devletin biz master sporcuların özel bir statü ile destek olması gerekir. Maalesef yakın tarihte dünya şampiyonasına giden tüm sporcularımız(master yüzücüleri) kendi imkanları ile gitmişlerdir. Bizler sporu amatör ruhla yapıp genç nesillere örnek olmaya devam edeceğiz. Hayatımda amaç edindiğim İstanbul boğazını yüzerek geçme hayalimi gerçekleştirmenin hazını yaşıyorum. Hatay’lı en yaşlı (65) yüzücüsü ünvanına sahip oldum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.