YAYMAN, SAMANDAĞ’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

YAYMAN, SAMANDAĞ’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Samandağ’da TOKİ inşaatlarını ve yol çalışmalarını inceledi. Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal ve kurum müdürleriyle Seldiren Mahallesi’nde buluşan Yayman, Ceylandere, Seldiren, Yeniköy ve Çubukçu köylerinin sıcak asfalt yolu çalışmalarını ve mahallelerde devam eden konut çalışmalarını inceledi.

SAMANDAĞ KISA SÜREDE AYAĞA KALKACAK

Samandağ’ın kısa sürede AK Parti eliyle ayağa kalkacağını kaydeden Yayman; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Samandağ’ımızda imar çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah Samandağ’ımızı altyapı ve üstyapı olarak ayağa kaldıracak çalışmalarımız ile 6 Şubat’ın izlerini silecek, hemşerilerimize geleceğin Samandağ’ını teslim edeceğiz” dedi. Mahallelerin isteklerini de dinleyen Milletvekili Yayman, Samandağ’a yapılacak daha çok hizmetleri olduğunu kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.