CHP İZMİR’DE KAMP YAPTI

CHP İZMİR’DE KAMP YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Ekim’de partisinin ev sahipliğinde gerçekleşecek altılı masa toplantısından önce milletvekillerini İzmir Seferihisar’da kampa aldı.

Kampta CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir de yer aldı. Yaklaşan seçimler öncesinde ve 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama yılında Meclis’te izlenecek stratejinin masaya yatırıldığı kampta Kılıçdaroğlu, altılı masa çalışmalarına ilişkin vekilleri bilgilendirip, görüş ve önerilerini aldı. 

Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte altılı masanın ortaya koyacağı somut ilkelere uyum ve bu konuda söylem birlikteliğine hassasiyet gösterilmesi başta olmak üzere vekillerine tavsiye ve uyarılarda bulundu. CHP TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için milletvekilleri aileleriyle birlikte Seferihisar’a geldi. Kampa isteyen vekiller aileleriyle birlikte katıldı.

VEKİLLERİ DİNLEDİ

CHP liderinin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Bu bölümde İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç katılımcılara hitap etti. CHP grup başkanvekillerinin yaptıkları değerlendirmelerin ardından Goodjob Marka Danışmanlık şirketi kurucu ortağı Serhan Ok “Değişimin Önündeki Bariyerleri Kaldırmak” başlıklı sunum yaptı. Ayrıca Faik Öztrak ekonomi, Ünal Çeviköz dış politika, Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel sandık güvenliği ve seçmen listeleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Selvi Kılıçdaroğlu da vereceği çay davetiyle milletvekili eşleriyle bir araya gelerek, sohbet etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.