ÜLKÜ OCAKLARINDAN “MİNİ BAHÇEM YETİŞTİRME KİTİ’’

ÜLKÜ OCAKLARINDAN “MİNİ BAHÇEM YETİŞTİRME KİTİ’’

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı öncülüğünde başlanan permakültür tarım hamlesi kapsamında hazırlanan Mini Bahçem Yetiştirme Kitleri İl ve İlçe teşkilatlarına gönderildi.Permakültür Sürdürülebilir Tarım Projemiz kapsamında ilk günden itibaren başarılı işlere imza atılan çalışmanın yeni hamlesi olan Mini Bahçem Yetiştirme Kitleri ile çocukların toprakla buluşup, Sebze ve meyve yetiştirmeyi öğrenmeleri, sürdürülebilir bir gelecek için tarımla büyümeleri hedefleniyor.

ÇOCUKLARIMIZI SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMA TEŞVİK EDECEĞİZ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığına gelen Mini Bahçem Yetiştirme Kitlerinden birine uygulama yaparak Hatay’da startı veren Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konu ile ilgili yaptığı açıklamasında.” Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin üzerinde hassasiyetle durduğu; “Permakültür (Sürdürülebilir Tarım) Projesi” kapsamında, İl Ocağımıza gönderdiği çocukları Sürdürülebilir Tarıma yönlendirmek için hazırlamış olduğu, içerisinde; çilek, domates, tere tohumları ve toprağı da hazır bulunan çalışmamızı uyguladık. Tohumları toprakla buluşturup, ilk can suyunu verdik. Çocuklar için hazırlanan Permakültür (Sürdürülebilir Tarım) uygulamamızı yeni eğitim-öğretim yılında çocuklarımızla buluşturup, çocuklarımızı sürdürülebilir tarıma teşvik edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.