YAZAR DERYA ARSLAN “İNSANLARA TEK TEK DOKUNACAK, HEP BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ”

YAZAR DERYA ARSLAN “İNSANLARA TEK TEK DOKUNACAK, HEP BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ”

6 şubat depremi ile kültür ve muhabbetin adresi HARF KİTAP ve SOHBET EVİ de şehrin her yeri gibi yıkıma uğradı.13 medeniyete ev sahipliği yapan Hatay’ın ayağa kalkmasının, herkesin çabasıyla mümkün olabileceğini söyleyen Harf Yılmaz olarak bilinen Yılmaz Yıldırım; “İnsanların birbirine dokunmasıyla yaralarımız daha çabuk iyileşecektir.

İdeolojisi, inancı ve fikri ne olursa olsun kitap ve muhabbette buluşmanın adresi olan HARF KİTAP ve SOHBET EVİ’nin yarım kalan hikayesinin yeniden yazılması için yola çıktık. Yolumuzun başlangıcında ise çok değerli bir yazarı, Derya Arslan’ı ağırlamanın tarifsiz mutluluğunu yaşadım. “Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” ve serinin devamı olan Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” adlı iki eserini benim için imzalayan Derya Arslan hanımefendiye teşekkürlerimi sunarken, Harf Kitapevi’nde düzenlenmek üzere kitap severlerle buluşacağı imza günü için de söz aldım. Yazarımızın imza günü tarihini ilerleyen günlerde siz sevgili dostlarımla paylaşacağım” dedi.
Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” adlı eserinin tüm gelirini depremzede kız çocuklarının eğitimi için bağışlayan ünlü yazar Derya Arslan ise yaptığı açıklamada; “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından nasıl ayağa kalkabiliriz diye düşünmeye başladım. Oğlumun “Gerekirse çadırda kalalım, altımız çamur olsun, yeter ki ayağımız Hatay toprağına bassın” sözü bana büyük güç verdi. İlk olarak Mali Müşavirlik Büromda benimle birlikte olan çalışma arkadaşlarım Suphi Yıldız ve Naim Muratoğlu ile kolları sıvayarak hayatımıza kaldığımız yerden devam etme kararı aldık ve bu şehir tekrar ayağa kalkana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün de Harf Yılmaz arkadaşımızı ziyaret etme fırsatı buldum. Deprem sonrası beş bine yakın kitabı yağmalanan, mekanı ateşe verilen böylesi bir kitap dostunu yalnız bırakmak olmazdı. Yeniden ayağa kalkan Harf Yılmaz Kitap Ve Sohbet Evi’nin büyülü kokusunda, yakın zamanda farklı bir etkinlikte kitap severlerle birlikte olacağız. İnsanlara tek tek dokunacak ama hep birlikte iyileşeceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.