ALTINÖZÜ GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

ALTINÖZÜ GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi, farkındalık oluşturmak amacıyla pazar yerinde yaşlılar ile hem alışveriş yaptı, hem de poşetlerini ve pazar arabalarını taşıdı.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetler ile küçük büyük herkesin gönüllerine dokunan Altınözü Gençlik Meclisi, bu kez de yaşlıların hayır duasını aldı.

GÖNÜLLÜLERE TAKDİR VE TEŞEKKÜR YAĞDI

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi pazara gelen yaşlıların alışverişine yardım etti, hem de poşet ve pazar arabalarını taşıdı. Pazar yerinde gün boyu çalışmayı devam ettiren Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri hem pazarcılardan hem de yaşlılardan teşekkür aldı. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Aslan, etkinliklerine devam edeceklerini söyleyerek ekip arkadaşlarına vatandaşlar adına bir kez daha teşekkür etti.

İYİLİĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Gençlerin çalışmalarını ilk günden bu yana takdir eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisimiz semt pazarını gezerek pazar alışverişinde yardıma ihtiyaç duyan büyüklerimize yardım edip hayır dualarını aldılar. Yaşlılarımız evimizin bereketi, huzuru, mazimiz, hafızamızdır. Gençlik Meclisimiz gerçekleştirdiği etkinlik ile gönüllere dokundu. Tebrik ediyoruz arkadaşlar. İyiliğinize, yüreğinize sağlık. Bu vesile ile tüm genç kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.