YENİ SOSYAL BUTİK FAALİYETTE

YENİ SOSYAL BUTİK FAALİYETTE

Kızılay Hatay Şubesi ile Antakya Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolü neticesinde açılan yeni sosyal butik, faaliyete başladı.Esentepe Mahallesi Muhtarlığı yanı, Hayrettin Özkan Ortaokulu’nun hemen karşısında açılan yeni sosyal butik, her gün yüzlerce depremzede aileyi ağırlıyor.Kızılay Hatay Şubesi, yaptığı açıklamada “Kızılay Hatay Şubesi Antakya Belediyesi ile birlikte imzalanan iş birliği protokolü neticesinde Esentepe Mahallesi Muhtarlığı yanı, Hayrettin Özkan Ortaokulu’nun hemen karşısında yeni açmış olduğu sosyal butiğimizde, her gün yüzlerce depremzede aileyi ağırlıyoruz.
Yine Esentepe Mahallesi’nde aldığımız müracaatlar sonrasında kendileri için ayrılan randevu saatinde butiğimize gelen aileler, giyimden, ayakkabıdan, gıda-hijyen malzemelerine kadar birçok ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Hedefimiz, umudu ihtiyaç sahiplerine taşımakla kalmayıp, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu topluma yaymaktır.
Her yaraya merhem oluncaya kadar sürekli destek olacağız. Bir adım attığımızda, yanımızda olan her bir kişiyle birlikte daha güçlü olacağımızı bilerek; umudu büyüterek, gönüllerdeki iyilik tohumlarını sulayarak, birlikte daha güzel, iyilik dolu bir dünya inşa edeceğiz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.