YEŞİLDAL: HATAY AYAĞA KALKMADAN BİZE DURMAK YOK

YEŞİLDAL: HATAY AYAĞA KALKMADAN BİZE DURMAK YOK

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı ayağa kaldırmadan durmak dinlenmek bilmeyeceklerini söyledi.

6 Şubat’ta yıkılan Hatay’ı söz verdikleri gibi 2025 yılı sonuna kadar ayağa kaldıracaklarının altını çizen Yeşildal, gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“TÜM DEPREMZEDELER DEVLETİMİZE EMANETTİR”

REKLAM ALANI

Milletvekili Yeşildal çalışmalarla ilgili açıklamasında; “6 Şubat’ta 85 milyon vatandaşın kalbi depremzede kardeşlerimizle birlikte attı. 21’inci yüzyılın en büyük deprem dönüşüm seferberliğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ekiplerimizle birlikte el ele yürütüyoruz. Çok daha hızlı mesafe kat edeceğiz. Hedefimiz, 2025 yılı içerisinde Hatay’ımızda evine kavuşmayan depremzede kardeşimizin kalmaması. Bu anlayışla arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyor.

Bizler de durmak, dinlenmek bilmiyor, kentimize daha fazla yatırım kazandırmanın derdiyle çalışıyoruz. Deprem bölgesindeki her bir kardeşim, bize depremde kaybettiğimiz şehitlerimizin emanetidir. Şehitlerimizin emanetine canımız pahasına sahip çıkacağız. Onların hedeflerini, onların hayallerini inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu bölge deprem bölgesi olarak anılmayacak. Hatay’ımız güçlü altyapısı, konutları, sanayisi ve turizmiyle bölgenin lider şehirleri konumuna gelecek. Bu bölge, Türkiye’nin kalkınma ve refah bölgesi olarak anılacak. Asrın felaketini biz yaşadık asrın kalkınmasını vatandaşlarımızla birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.