Meşale Gazetesi

REYHANLI DAHA İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR

REYHANLI DAHA İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR

Reyhanlı’da vatandaşlar yıllarca unutulan ilçelerinde hizmete mahrum kaldılar.

Son yıllarda atılan bazı adımlar ve yapılan yatırımlarla Reyhanlı’nın ismi ön plana çıksa da ilçedeki durum hala iç açıcı değil. Vatandaşların tek dinlenebileceği alan olan Yenişehir Gölü civarının asfalta boğulması, olan yeşil alanların da betonla kaplanması vatandaşları rahatsız etti. Yıllarca hizmetten mahrum olan kentte Mehmet Hacıoğlu öncülüğünde yapılan çalışmalar da yetersiz bulunuyor. İlçenin yıllarca geri planda bırakılmasının sorumlusu olarak gösterilen başkanlardan beklentiler bir türlü karşılanamıyor. Üstelik ilçedeki yetkililer ile ilgili skandal açıklamaların da ardı arkası kesilmiyor.

REYHANLI SAHİPSİZ Mİ?

Reyhanlı bölgesinden iktidarda ve muhalefette vekil bulunmasına rağmen ilçeye neredeyse hiçbir katkının verilmemesi ise ilçedeki sahipsizliği ortaya koyuyor. Vatandaşlar ilçeye hizmet isterken yetkililerin ise vakit geçirmek için yaptığı ufak tefek çalışmalar vatandaş nezdinde yeterli bulunmuyor. Yayladağı örneğinde olduğu gibi ilçenin çağ atlamasını bekleyen vatandaşlar, durumun her geçen gün kötüye gitmesi karşısında ilçenin sahipsizliğinden yakınıyorlar.

REYHANLI DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR

İlçede yapılan hizmetlerin yeterli bulunmaması, imkanların yeterince kullanılamaması ve ülkenin içinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında çiftçileriyle ünlü ilçede hem çiftçiler, hem esnaflar, hem de vatandaşlar durumdan oldukça şikayetçi. Vatandaşlar yetkililerden ilçeye yatırım ve tesis bekliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.