YRP İL BAŞKANI ALTINÖZ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

YRP İL BAŞKANI ALTINÖZ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Hatay’a ulaşır ulaşmaz ayağının tozuyla il genelinde istişare ziyaretlerini hızlandırdı.

Görevi devralmasının ardından başkentten Hatay’a ulaşan Altınöz, ülkenin geçtiği zor dönemde Yeniden Refah Partisi olarak projelerini vatandaşlara aktarmaya başladı. Hatay’ın 15 ilçesinde tanınan ve sevilen Başkan Altınöz’ün ilk durağı Antakya ilçesine bağlı Bohşin Mahallesi oldu. Bohşin Mahallesi’nde kanaat önderleriyle bir araya gelen Altınöz, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın hedeflerini ve parti projelerini vatandaşlara aktardı.

ALTINÖZ: HATAY’A REFAH GELECEK

Bohşin Mahallesi’nde yoğun kalabalık tarafından karşılanan Başkan Galip Altınöz, kendisine hanelerini açan vatandaşlara teşekkür etti. Erdoğan, Güleryüz, Albayrak ve Paksoy ailelerinin ileri gelenleri ile bir araya gelen Altınöz, kendisine ve partisine gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Altınöz, ziyaretiyle ilgili açıklamasında; “Antakya İlçemizin Bohşin mahallesinde Sabri Erdoğan kardeşimizin misafiri olduk. Ardından mahallede ikamet eden kanaat önderlerimizle bir araya geldik. Bizi misafir eden muhtar adayı kıymetli dostum Kenan Güleryüz’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Erdoğan, Güleryüz, Albayrak ve Paksoy ailelerinin önderlerine şükranlarımı iletiyorum. Hatay’a Refah gelecek” ifadelerini kullandı.  Başkan Galip Altınöz, Hatay’da Yeniden Refah Partisi bayrağını dalgalandırmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.