YEŞİLDAL: HATAY’I BİRLEŞEREK AYAĞA KALDIRACAĞIZ

YEŞİLDAL: HATAY’I BİRLEŞEREK AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı 15 ilçe ve 1.750 bin nüfusla birleşerek ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Deprem sürecinde Türkiye’nin birlikteliği ile zorlu sürecin altından kalktıklarını ifade eden Yeşildal, “Hatay halkı kendisine yardım edeni asla unutmaz. İnşallah bizim elimizden tutanlara ihtiyaç halinde hep birlikte elimizi uzatacağız” ifadelerini kullandı.

“Devletimiz Çok Güçlüdür”

REKLAM ALANI

Hatay’ı inşa ve ihya sürecinde vatandaşlara itidal çağrısı yapan Yeşildal, söz verdikleri gibi tüm hak sahiplerinin 2025 yılının sonuna ek evlerine kavuşacaklarını, hemen ardından da kimseyi açta açıkta bırakmayıncaya dek konut inşa etmeye devam edeceklerini belirtti. Milletin partisi olan AK Parti’nin milletin derdiyle dertlendiğini, milletin derdine derman olmak için 20 yıldan uzun süredir iktidar olarak çalıştığını kaydeden Yeşildal; “Hükümetimiz devletimizin tüm imkanlarını Hatay için seferber etti. Dünyanın gördüğü en büyük yıkıma sahne olan Hatay’ımızı ayağa kaldırmak kolay bir iş değil. Bulunduğumuz coğrafyada bu işin altından kalkacak devlet sayısı neredeyse sıfır diyebiliriz. Ancak bizim devletimiz çok güçlüdür. İnşallah tüm vatandaşlarımızı evlerine, işyerlerine ve eskisinden daha güzel bir şehre kavuşturacağız ve asrın felaketini asrın dayanışmasıyla atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza bizlere bu süreçte destek olmaları çağrısında bulunuyor, herkesi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.