YEŞİLDAL “MİLLETÇE BU AFETİN ALTINDAN KALKACAĞIZ”

YEŞİLDAL “MİLLETÇE BU AFETİN ALTINDAN KALKACAĞIZ”

6 Şubat gibi afetlerin bir daha bu yıkıcılığa ulaşmaması için son teknoloji imkanlarla Hatay’da çalıştıklarının da altını çizen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal; “Milletçe bu afetin altından birlikte kalkacağız. Afete karşı dirençli şehirler oluşturulacak. Afete karşı dirençli toplum olacak. Bunu da hep beraber sağlayacağız. Bunu birisi gelip bize vermeyecek. Hep beraber çalışacağız, didineceğiz, bunun altından kalkacağız. Şimdi artık eskisinden daha sağlam, daha güzel şehirler, binalar inşa etmeye mecburuz. Biz geçmişte irili ufaklı birçok afet geçirdik. Orada hükümetimiz nasıl kısa süre içerisinde evleri yapıp hak sahiplerine verdiyse kimsenin endişesi olmasın inşallah bu deprem afetiyle birlikte de binaları yapıp hak sahiplerine vereceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız söz verdiği hiçbir işi yarım bırakmaz. Biz de onun talimatlarını aldık. Vefat edip gidenleri geri getirme imkanınız yok ancak bugünden sonra onları hayırla anabiliriz. Arkalarından hayır yapabiliriz. Dua ederiz. Geride kalanlara ise sağlam şehirler inşa edebiliriz. Altyapı, üstyapı ne gerekiyorsa yapacağız ve afetlere daha dirençli kentler oluşturacağız. Buna inanıyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.