YEŞİLDAL: TÜRKİYE YÜZYILI’NA BERABER YÜRÜYECEĞİZ HATAY!

YEŞİLDAL: TÜRKİYE YÜZYILI’NA BERABER YÜRÜYECEĞİZ HATAY!

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Adem Yeşildal seçim çalışmaları kapsamında şehri adım adım geziyor. Yeşildal, 14 Mayıs seçim çalışmalarında tempoyu iyice arttırdı.

Yeşildal Bugün, Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın, İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Milletvekili adayı Hakan Yılmaz, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mehmet Gülen ve teşkilat ile birlikte, Çatbaşı, Turfanda, Şakşak, Kösrelik, Yalaz, Gürışık, Çabala Kuzılçat, Aşağı Pullu Yazı, Yukarı Pullu Yazı, Güveçci ve Hasma mahallelerinde halk ile buluştu.

Bu seçimlerin Türkiye yüzyılı için önemli olduğunu belirten Yeşildal ; istikrarın sürmesi, birliğin ve dirliğin devam etmesi, yapılan yatırımların aksamaması, terör illetinin kökünden kazınması açısından bu seçimin çok önemli olduğunu ve Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü olmadığını söyledi.

Sahada seçmenlere seslenen Yeşidal: “Biz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, hiçbir zaman emanete ihanet etmedik. Ülkemize ve aziz milletimize her zaman inandık. Teröristlere, bölücülere ve bozgunculara gereken dersi her zaman verdik. Masa başında iktidar paylaşanlara, Eski Türkiye hayalleri kuranlara Milletimiz 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir. Hemşehrilerimizi yeni konutlarına kavuşturuncaya dek bize durmak, dinlenmek yoktur. Yüreklerindeki sızının hiçbir zaman dinmeyeceğini bildiğimiz depremzede kardeşlerimizin daima yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu görevimizi Huzur ve Barış şehri olan memleketimizi 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde aldığı yaraları bir an önce sarmak için başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere şahsım ve tüm partililerimiz var gücümüzle gece gündüz demenden çalışacağız. Milletimiz gerçeklerin farkında, Huzur ve Barış şehri Olan Hatay’a Cumhur İttifakı ile ayağa kalkacak. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılı’na beraber yürüyeceğiz Hatay.”Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.