KUMLU BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE GİRDİ

KUMLU BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ HİZMETE GİRDİ

Günden güne büyüyen ve vatandaşların her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlar yapmaya devam eden Kumlu Belediyesi, açtığı Sosyal Tesis ile ilçe halkına nefes alabilecekleri, ailece zaman geçirebilecekleri bir alan daha yarattı.

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin ilçeye kazandırdığı başta TOKİ konutları olmak üzere, ilçenin ihtiyacı olan doğalgaz şebekesi, kır bahçeleri, depremzedeler için briket evler, gençler için spor alanları derken, son olarak Kumlu Belediyesi Sosyal Tesisleri de hizmete girdi.

Başkan Mehmet Deli, konuyla ilgili olarak; “İlçemiz Fevzi Çakmak mahallesinde 20.000 metrekare toplam alanda çalışmaları tamamlanan mesire alanında; 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe, 4 adet tuvalet, 1 adet güvenlik kulübesi, 1 adet çocuk oyun grubu, Kamelyalar, piknik masaları bulunuyor. Peyzaj çalışmaları ve ihtiyaçlar doğrultusunda her detayın düşünüldüğü mesire alanı, aydınlatma sistemleri ile vatandaşlara daha güvenli bir ortam sunuyor.

“ÇALIŞAN VE ÜRETEN KUMLU HALKI RAHAT BİR NEFES ALMAYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR”

İlçemize yeşil alan kazandırma çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüyoruz. Prestij projelerimizden biri olan Kumlu Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanımızı halkımıza kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İçerisinde piknik masaları, kamelyalar, barbeküler, kent donatıları, sosyal tesis, büfeler, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı tesislerimiz çok güzel oldu.

İlçemizin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırladığımız mesire alanımızda vatandaşlarımız sevdikleriyle güzel anılar biriktirecekler.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.