HATAYSPOR’A TFF’DEN BİR DARBE DAHA

HATAYSPOR’A TFF’DEN BİR DARBE DAHA

Ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor’a bir şok da TFF’den geldi. TFF Riva’da kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor’a haciz gönderdi.

Gaziantep maçına yabancı VAR hakemi görevlendirmeyen ve Hatayspor’un net penaltısını vermeyen bir hakem atayarak ligin kaderine etki eden TFF, bir rezilliğe daha imza attı. Süper Lig’de zor günler geçiren Hatayspor’a bir kötü haber daha geldi. 6 Şubat depremlerinden sonra zor günler geçiren, maçlarını Mersin’de oynayan ve çalışmalarını Riva’da devam ettiren Hatayspor’a haciz şoku. Ligde kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor’a TFF’den haciz gönderildi. Sezonun bir kısmında TFF Riva Tesisleri’nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Atakaş Hatayspor’a haciz gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kamuoyuna “depremzede takım misafir edildi” diye açıklama yapmıştı. Oysa 29.04.2024’te Hatayspor Kulübüne icra takibi yapıldı. Deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gördüğü için sezonun bir bölümünde TFF Riva Tesisleri’nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Atakaş Hatayspor’a haciz gönderildi. 6 Şubat depremlerinde binlerce insanın hayatını kaybettiği Hatay’da, Hatayspor’a ait tesisler de kullanılamaz hale gelmişti. Bordo beyazlılar bu sezon öncesi kampını TFF Riva Tesisleri’nde gerçekleştirmişti.

HATAYSPOR’A HACİZ

Hatayspor’da kötü günler devam ederken TFF’den de kulübe haciz şoku geldi… Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Riva’da kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor’a TFF tarafından haciz gönderildiğini duyurdu.

 “5 AYDIR KAŞAR EKMEK YİYORUZ”

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler dün oynanan maçtan sonra açıklamalarda bulunmuştu… Sezon başından bu yana çok yalnız kaldıklarını belirten Erce Kardeşler, “Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi” dedi. Hatay halkı için takımda olduğunu dile getiren Erce Kardeşler, ” 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor’un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.