YILIN ÖZEL KADIN KOOPERATİFİ “HAZEK “

YILIN ÖZEL KADIN KOOPERATİFİ “HAZEK “

Ticaret Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleşen Türkiye Kooperatifler Fuarına katılan Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) yılın özel kadın kooperatifi ödülünü aldı. HAZEK Kooperatif Başkanı Leyla Ayvazoğlu önderliğinde özelde Altınözü’nü genelde ise Hatay’ı temsil eden Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin başarısı takdir ile karşılandı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yayınladığı mesajında :”Ticaret Bakanlığımız tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) yılın özel kadın kooperatifi ödülüne layık görüldü.

HAZEK Kooperatif Başkanı Leyla Ayvazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Üreten, geliştiren, emek veren kadınlarımızın her daim yanındayız.” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.