HATAYSPOR VAR’I GEÇEMEDİ 2-1

HATAYSPOR VAR’I GEÇEMEDİ 2-1

Atakaş Hatayspor, 2 golünün VAR’dan döndüğü maçta Trendyol Süper ligin 13. haftasında İstanbulspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.  

Hatayspor’un golünü penaltıdan Dadaşov, İstanbulspor’un gollerini Loshaj ve Mendy attı. 4’te kanattan yüklenen Ömer Faruk çaprazdan vurdu, kaleci topu ayaklarının ucuyla kurtardı. 5’te İstanbulspor tehlikeli oldu. Ceza sahasındaki topu Kilama uzaklaştırmak isterken kaptırdı, seken topu yine Kilama uzaklaştırdı. 13’te İstanbulspor Ndao ile yüklendi. Sıfır çizgisinden vuruşunu Erce çıkardı. Dönen topta hareketlenen Jackson’un vuruşu auta çıktı. 17’de Loshaj Emir Kaan’ı kaçırdı, ancak Erce çıktı ve topu kontrol etti. 21’de Mehmet Yeşil sol ayakla ortaladı, Erce çıktı ve kontrol etti.

GOL PERDESİNİ LOSHAJ AÇTI

25’te İstanbulspor öne geçti. Cengiz’in hatasında yüklenen İstanbulspor’da Emir Kaan vurdu Erce çıkardı, dönen topa İstanbulspor’da Jackson vurdu, direkten döndü, son pozisyonda ise Loshaj uzaktan sol ayağıyla vurdu topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 27’de Hatayspor atağında Dadaşov rakibinden sıyrıldı, şutu kalecide kaldı. 30’da Hatayspor Strandberg ile golü buldu, ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. 43’te Ghoulam sol kanattan ortaladı, defans kornere gönderdi. 45’te İstanbulspor atağında Jackson’un ortasında Erce uzandı ve topu kontrol etti. İlk yarı bu sonuçla 1-0 ev sahibi İstanbulspor üstünlüğüyle tamamlandı.

DADAŞOV ATTI AMA YETMEDİ

Hatayspor ikinci yarıya golle başladı. 48’de penaltı pozisyonunda topun başına geçen Dadaşov durumu 1-1’e getiren golü kaydetti. 49’da Strandberg ikinci gole yaklaştı, sert vuruşu kalecide kaldı. 53’te serbest vuruşta topun başına geçen Loshaj’ın vuruşunda top kaleci Erce’de kaldı. 56’da Ndao ile İstanbulspor yüklendi. Şutunda defansa çarpan topu Erce kontrol etti. 77’de Mamadou Mendy ile İstanbulspor bir kez daha öne geçti. İlk şutta Erce gole izin vermedi, dönen topu tamamlayan Mendy takımını bir kez daha öne geçirdi. 81’de Dadashov orta alanda topu kaptı. Ortaladı, ancak top kalecide kaldı. 90’da Kerim ile Hatayspor golü buldu, ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele İstanbulspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.