YOLUN SONU İYİ GÖRÜNMÜYOR 0-1

YOLUN SONU İYİ GÖRÜNMÜYOR 0-1

Hatayspor, Kayserispor’a evinde mağlup olarak galibiyet hasretini 9 maça çıkardı, Konuk ekip ise ilk galibiyetini Hatayspor karşısında aldı..

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Bellona Kayserispor’a sahasında 1-0 mağlup oldu.

Maç öncesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olanlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

REKLAM ALANI

Bordo-Beyazlılar, kötü bir oyun sergiledikleri karşılaşmada, Kilama’nın yaptığı hatayı affetmeyen Kayserispor, Mersin’den altın değerinde 3 puanla döndü.

Hatayspor bu yenilgiyle her geçen hafta kan kaybetmeye lige erken havlu atmaya hazırlanıyor.

Alt sıraları yakından ilgilendiren 6 puanlık maçta ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Kayserispor, 76. dakikada Kartal Kayra Yılmaz’ın ceza sahası içinden yaptığı vuruşla kaydettiği golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca mücadele, konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTA TEK GOL

59. dakikada Cemali Sertel’in soldan ortasında Strandberg’in kafa vuruşunda top dışarı çıktı. Konuk takıma galibiyeti getiren golü; 76. dakikada Kartal Kayra Yılmaz kaydetti;  0-1

79. dakikada sol kanattan ceza alanı içerisine sokulan Joelson Fernandes’in şutunu kaleci Bilal kornere çeldi. 80. dakikada Cardoso’nun pasında Bahoken’in ceza yayı üzerinden sert şutunda kaleci Erce meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Sinan Kaloğlu ve öğrencileri bu skorla beraber ilk kez kazanarak puanını 8’e yükseltti. Rıza Çalımbay yönetimindeki Hatayspor ise 3 puanda kaldı ve galibiyet hasreti 9 maça çıktı.

Bellona Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Adana Demirspor’u evinde konuk edecek. Hatayspor ise deplasmanda İkas Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.