ZİLLET İTTİFAKI’NI YIKACAĞIZ

AK Parti Defne İlçe teşkilatı Defne Harbiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop.Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

ZİLLET İTTİFAKI’NI YIKACAĞIZ

AK Parti Defne İlçe teşkilatı Defne Harbiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop.Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.Defne İlçe teşkilatına AK Parti Defne Belediye başkan adayı Ferit Oflazoğlu’da eşlik etti. Gündeme dair istişarelerde bulunan AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen,vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

31 Mart seçimlerinin Türkiye başta olmak üzere İlimizde de önemli olduğunu vurgulayan Türkmen, açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti:’’15 Temmuz’da tankların paletlerinin altına yatan vatansever vatandaşlarımız,o kara gece de nasıl Vatanımıza ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı ise bugünde Cumhur İttifakı’nı destekleyerek Zillet İttifakı’nı yıkıma uğratacaktır.31 Mart akşamı Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerimize AK Parti’nin sancağını dikmemiz için çalışmalarımıza durmadan,yorulmadan,yılmadan devam edeceğiz’’dedi. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.