BAŞKAN KARATAŞ’TAN TERÖR GAZİSİ VE AİLESİNE ZİYARET

BAŞKAN KARATAŞ’TAN TERÖR GAZİSİ VE AİLESİNE ZİYARET

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Pençe-Kilit  hareket bölgesinde PKK saldırısı sonucu yaralanarak kolunu kaybeden gazi Mustafa Doğan ve ailesini ziyaret etti.

Şehitlerimiz ve Gazilerimize minnet borcumuzu ömür boyu ödeyemeyiz diyen Başkan Karataş, gazi ile yaptığı sohbette; “Şehitlerimiz ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan aileleri bizim her zaman başımızın tacıdır. Şehitlerimiz ve Gazilerimizin mirası bizim mirasımızdır. Bizler her daim sizlerin emrinizdeyiz. Sizler için ne yapsak azdır. Devletimizin, milletimizin bekası için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Kahraman Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Gazi Mustafa Doğan ve ailesinin daima yanında olduklarını kaydeden Başkan Karataş, kapılarının gazi ve şehit ailelerine ardına kadar açık olduğunu belirterek ziyaretini sonlandırdı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.