15 İLÇE TEK SES: HİKMET ÇİNÇİN, “BAŞKAN GİBİ KARŞILANIYOR”

15 İLÇE TEK SES: HİKMET ÇİNÇİN, “BAŞKAN GİBİ KARŞILANIYOR”

CHP’den Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı olan ve genel merkezde ismi her geçen gün daha da ön plana çıkan Hikmet Çinçin, 15 ilçeden tam destek gördü.

Ziyaretlerine Antakya ve Samandağ ile başlayan Çinçin, Reyhanlı’da başkan gibi karşılandı. Reyhanlı temaslarına daimi dostu Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ile başlayan Çinçin, daha sonra ilçenin önde gelen isimlerinden Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca, Reyhanlı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Ali Bayır, Reyhanlı Ziraat Odası Başkanı Şemsettin Cüneydioğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerinde Çinçin’e Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bünyamin Yavuz da eşlik etti. 

ÇİNÇİN PROJELERİNİ AKTARDI

İlk ziyaretine Reyhanlı TSO ile başlayan Çinçin, burada Zaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine projelerini aktardı. Hatay’ı bür bütün olarak ele alıp il bazında kalkınma hedeflediklerini kaydeden Çinçin, iş dünyasının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Kalkınmanın önce iş insanlarını ayağa kaldırmakla başladığını belirten Çinçin, Hatay’da istihdamı, üretimi destekleyeceklerini ifade etti. Çinçin, misafirperverliklerinden dolayı tüm başkanlara teşekkür etti. 

ZAROĞLU ÇİNÇİN’E TAM DESTEK VERDİ

Reyhanlı TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Hikmet Çinçin’e çıktığı yolda başarı dileklerini ve desteklerini iletti. Zaroğlu ziyaretle ilgili açıklamasında; “Hatay CHP Büyükşehir belediye başkan aday adayı Hikmet Çinçin beraberinde Antakya ticaret ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bünyamin Yavuz odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Sayın Hikmet Çinçin’e başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

Çinçin, 15 ilçede temaslarda bulunmaya devam ederken, Hatay kamuoyu genel merkezden çıkacak olan kararın Hikmet Çinçin olmasını bekliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.