15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Türk üniforması giymiş hainlerin darbe girişiminden kurtuluşumuzun 3.yılında 15 Temmuz tüm ülkede olduğu gibi Hatay’da da çeşitli etkinliklerle anılarak kutlandı. Protokol üyelerinin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde şehitlik ziyareti gerçekleşti, Kur-an’ı Kerim tilaveti okundu.

15 Temmuz da ilk durak olan şehitlik ziyaretine Vali Doğan’ın yanı sıra 2. Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Ahmet Turan Oral, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hasan Kaya,  Vali Yardımcıları  Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Mahmut Hersanlıoğlu ve Salih Altun, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı  Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kurum il müdürleri ile şehitlerimizin yakınları, Şehit ve Gazi  derneklerinin temsilcileri hazır bulundu.Vali Doğan ve beraberindeki heyet daha sonra Habib-i Neccar Camisinde şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Antakya şehitliğinde başlayan ziyarette; Vali Doğan ve beraberindeki heyet ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda görevleri başında can veren Şehitlerimizin kabirlerini dolaşarak karanfil bıraktı ve şehit yakınlarına sabırlar diledi. Vali Doğan ve törene katılanların yerlerini almasının ardından şehitlerimizin aziz ruhlarına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından dualar edildi, Fatihalar okundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde şehitlerimiz unutulmazken ülke bütünlüğü ve beraberliği için bol bol dualar okundu. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.