HATAYSPOR VE ANTALYASPOR AYNI OYUNCUYU İSTİYOR

HATAYSPOR VE ANTALYASPOR AYNI OYUNCUYU İSTİYOR

İngiliz basını geçen sezon yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor ve Antalyaspor’un Nijerya asıllı İngiliz oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini açıkladı.
İKİ TAKIMDA İSTİYOR
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ligden çekilen Hatayspor transfer çalışmalarına başlarken, ligi 13. sırada bitiren Antalyaspor da kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.
Süper Lig’de rakip olan iki ekip de aynı genç oyuncuyla ilgilenirken Antalyaspor’da oyuncu tekrar gündeme gelmiş oldu. Daha önce Ocak ayında transferi gündeme gelen oyuncunun sözleşmesi bu sezon bitiyor.

LEAGUE ONE’DAN SÜPER LİG’E
Antalyaspor ve Hatayspor’un ilgilendiği oyuncu İngiltere Football League One Ligi’nden Sheffield Wednesday’in genç ismi Fisayo Dele-Bashiru. Bir dönem Beşiktaş’ın da transfer gündeminde olan oyuncu Antalyaspor için tekrar gündeme gelirken depremin ardından yaralarını sarmak isteyen Hatayspor’un gündemine geldi.
PSV İLE MILAN DA İSTİYORDU
Daha önce Serie A devi AC Milan ve Hollanda kulübü PSV Eindhoven’ın da Nijeryalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında olduğu iddia ediliyordu.
GEÇEN SEZON NE YAPTI?
Futbola Manchester City altyapısında başlayan Nİjerya asıllı İngiliz oyuncu 2020 yılında Sheffield Wednesday’e transfer oldu.
Bu sezon 41 maçta 5 gol atıp 4 asist yapan orta saha oyuncusu Fisayo Dele-Bashiru’nun sözleşmesi biterken nereye gideceği merak konusu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.