Meşale Gazetesi

BAŞKAN YAMAN’DAN DOĞAYA DESTEK ZİYARET

Defne Belediyesi geçtiğimiz aylarda başlattığı doğaya destek kampanya ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

BAŞKAN YAMAN’DAN DOĞAYA DESTEK ZİYARET

Defne Belediyesi geçtiğimiz aylarda başlattığı doğaya destek kampanya ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor.
Defne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, plastik kullanımının azaltılmasına dikkat çekmek için Semt Pazarlarında gerçekleştirilen doğa dostu pazar çantası dağıtımı düzenli olarak sürdürülüyor.
BAŞKAN YAMAN: ÇOCUKLARIMIZA DAHA TEMİZ BİR DOĞA BIRAKMAK İÇİN ÇABALIYORUZ
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; geçtiğimiz günlerde Armutlu Mahallesinde kurulan pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlara pazar çantası dağıtımı gerçekleştirdi.
Doğa kirliliğine neden olan plastik torbaların kullanımını azaltmak amacıyla vatandaşlara pazar alışverişlerinde kullanabilecekleri pazar çantaları dağıttıklarını ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman: “Plastik torbalar doğada çok uzun süre çözülmeden kalarak çevreye zarar veriyor. Bu kirliliği önlemek ve çocuklarımıza daha yaşanabilir Defne bırakmak için üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. Bu amaçla plastik torba yerine bez torbaların kullanımını özendirerek plastiğin oluşturduğu kirliliğin önüne geçmeye çalışıyor; çocuklarımıza daha temiz bir doğa bırakmak için çabalıyoruz.” ifadelerine yer verdi.Pazar yerini gezerek esnaf ile sohbet eden Başkan Yaman, halkın kampanyaya olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek vatandaşlara gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.