2023 HASSA’NIN VE TÜRKİYE’NİN YILI OLACAK

2023 HASSA’NIN VE TÜRKİYE’NİN YILI OLACAK

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, geride bıraktığımız 2022 yılında kentin güzelleşmesi adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek geçmişten aldıkları güçle 2023’e emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

2023 yılında da Hassa’ya yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Karataş yayınladığı yeni yıl mesajında; “Her vedâ bir başlangıcı, her başlangıç bir vedâyı muştular. 2022’yi yolcu ederken, yeni yıla merhaba demenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Evet; acısıyla – tatlısıyla bir takvim daha bitti, bir yıl daha nihayete erdi. 2022 yılında çok şey yaşadık, çok şeyler tecrübe ettik. 2022 yılına geleceğe olan inancımız, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenimiz, yeni hedeflerimiz ve yeni ufuklarımız ile giriyoruz. Her çalışmamızda başta Hassa’mız olmak üzere, 85 milyon vatandaşımız için iyiyi, güzeli önceleyerek hiç bir ayrım yapmadan omuz omuza vermenin, tek yürek olmanın ve milletimize en hayırlı hizmetleri sunmanın huzurunu ve onurunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki; 2023 yılı ülkemizin yeni hedeflere koştuğu, en büyük başarılara imza attığı bir yıl olacak. 2023 Hassa’mızın ve Türkiye’mizin yılı olacaktır. Bu düşüncelerle yeni yılın şehrimize, ülkemize, dünyamıza ve bütün insanlığa güzellik, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.