“MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ GELECEĞİN TÜRKİYESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM”

“MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ  GELECEĞİN TÜRKİYESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Samandağ İlçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine katılarak, tüm Türkiye’de milyonlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinliğin geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım olduğunu söyledi. 

Bir Yanar, Bin Ekeriz 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Samandağ İlçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ülke genelinde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Başkan Yılmaz, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde Geleceğe Nefes olmak için biz de varız.  

Şehrimizde yanan her fidanın yerine “Bir yanar, bin ekeriz” düsturu ile ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Milli Ağaçlandırma Günü, geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra, Antakya Kaymakamımız Mustafa Harputlu, Samandağ Kaymakamımız Murat Kütük, AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen, Samandağ İlçe Başkanımız Semir Özdemir, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, İl ve İlçe kurum müdürleri ve öğrenciler katılım gösterdi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.