OKUL BOYAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

OKUL BOYAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Hatay İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumunda kalan MKÜ’li Öğrencilerin “Okulları Boyama” faaliyetleri kapsamında, Hassa Sapanözü (Cohmer) İlkokulu’da boyama çalışması yapıldı.

Farklı meslek alanlarında okuyan Gönüllü Gençler, öğretmen adayı üniversiteli öğrenciler okulun içi ve dışını boyadılar. Boyama faaliyetine okul öğrencileri de katılarak destek verdi. Sınıfların içi tamamen boyandı, okulun dış duvarları ise sevilen çizgi film karakterleri ile renklendirildi. Görsellerde eğitim materyallerinin de yer aldığı boyama çalışması köy halkı ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

SAPANÖZÜLÜLERDEN GENÇLERE TEŞEKKÜR

Boyama faaliyetlerini eğlenceli hale getiren üniversite öğrenciler, bir yandan boyama çalışması yaptı, diğer yandan öğrencilerle çocuk oyunları ve öğrenci veli ve öğretmenleriyle de halay çekti, doyasıya eğlendiler.

Köy Muhtarı Mehmet Gazel ve öğrenci velileri misafir öğrencilere yöresel yemekler ikram etti, katkılarından dolayı, İl gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler. Üniversite öğrencileri iş sonrası Hassa Haydarlar Gölü’nü de ziyaret ederek güzel manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemediklerini ifade ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.