BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KUCAKLADI

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KUCAKLADI

6 Şubat deprem felaketi ile sarsılan Antakya bilge Başkan İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarıyla yeniden hayat buluyor.

Deprem felaketinin hemen ardından ekiplerini toparlayan ve sahaya seferber eden Başkan Yılmaz, ekiplerle birlikte bizzat çalışmalara eşlik etti. Yeniden ayağa kalkmaya hazırlanan Antakya’da vatandaşların ümidini yeşerten çalışmalara imza atan Başkan Yılmaz, 95 mahallede yaşayan yüzbinlerce hemşerisinin kalbini kazandı. Yardım ulaşmadık tek bir Antakyalı vatandaş bırakmayan Başkan Yılmaz, ülkenin dört bir yanından gelen yardımları vatandaşlara ulaştırmaya da gayretle devam ediyor.

İZZETTİN YILMAZ’IN PRENSİBİ: SAĞLAM BELEDİYECİLİK

Antakya’ya kazandırdığı tüm tesislerin ayakta kalmasından dolayı deprem sürecinde sığınak ve depo olarak da kullanılan tesisler ile Başkan Yılmaz’ın belediyecilik anlayışı tüm otoritelerce takdir edildi. Sağlam belediyecilik anlayışı ile Antakya halkına gönderilen bütçeyi boşa harcamayan Başkan Yılmaz’ın çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz’ın isminin bir an önce açıklanmasını istiyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.