HATAY’DA CUMHURUN BEKÇİSİ İZZETTİN YILMAZ

HATAY’DA CUMHURUN BEKÇİSİ İZZETTİN YILMAZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay’da Cumhur İttifakı’nın zaferi için öncülük yapmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, İzzettin Yılmaz’sız bir Antakya hayali kuranlara inat hem Antakya Belediyesi’nin korunması, hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı saflarına katılması için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

ANTAKYA YÜZYILI İÇİN ÇALIŞIYOR

Başkan Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Kurt ile birlikte Antakya Yüzyılı için istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz, gerçekleşen istişarelerle ilgili yaptığı açıklamada; “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve değerli teşkilat üyelerimiz ile Ak Parti Hatay İl Başkanlığımızda bir araya geldik.  Türkiye Yüzyılı vizyonuyla durmak yok, yola devam!” ifadelerini kullandı.Başkan Yılmaz, Antakya’da ve Hatay’da cumhurun bekçisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Haber:Zelia Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.