Meşale Gazetesi

2023 İNSANLIĞA BEREKET GETİRSİN

2023 İNSANLIĞA BEREKET GETİRSİN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yeni yılı yayımladığı mesajla kutladı. Yalçın yayımladığı mesajında; “2022 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecanını tüm hemşerilerimle paylaşıyor; umutların çoğaldığı, sevinçlerin arttığı, sağlık, huzur ve barış içinde geçirilecek yeni bir yıl diliyorum.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın muhasebesini yaparken, ne mutlu bizlere ki millet olarak geride bıraktığımız yılda yine mazlumların yanında olduk. Yeni yılda, özellikle ilçemizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Yayladağı’nın her yönüyle bir marka ilçe haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bizler Yayladağı’nı ülkemizin 2023 yılı hedeflerine taşıyacak yeni projeler için gayret gösteriyoruz. Başta belediye personellerimiz olmak üzere tüm hemşerimizin yeni yılını kutlarken, 2023’ün ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sizlere saygılarımı sunuyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.