HATAY’DA TÜBİTAK 4007 “HEROD BİLİMLE AYDINLANIYOR 3” PROJESİ AÇILDI

HATAY’DA TÜBİTAK 4007 “HEROD BİLİMLE AYDINLANIYOR 3” PROJESİ AÇILDI

HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütücülüğünü üstlendiği TÜBİTAK 4007 “Herod Bilimle Aydınlanıyor 3” projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından MKÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4007 “Herod Bilimle Aydınlanıyor 3” Projesinin açılış törenine Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, STK temsilcileri, MKÜ personelleri ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz etkinliğe ev sahipliği yaptığı ve bilimsel çalışmalara verdiği destekten ötürü HMKÜ ailesine teşekkür etti. Tüysüz, bu tür projelerin genç nesillerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmada büyük bir rol oynadığını belirtti.

REKLAM ALANI

Açılış konuşmalarının ardından, kurdele kesilerek kampüs içerisinde kurulan stantlarda projeler incelendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, stantları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.