BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YI YENİDEN İNŞA EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YI YENİDEN İNŞA EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kenti yeniden inşa ediyor.Başlattığı asfalt hamlesi ile asfalt görmeyen sokakları vatandaşın ayağı toza çamura bulaşmasın diye asfaltla buluşturan, parksız yeşil alansız mahalle kalmasın diye tüm mahallelere park ve yeşil alan çalışmaları gerçekleştiren Başkan Yılmaz ile Antakya yepyeni bir çehreye büründü.

KENT YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Yapımı tamamlanan ve son rötuşların yapıldığı Antakya Yüzme Havuzu açılış için gün sayıyor. Başkan İzzettin Yılmaz’ın başından sonuna kadar sıkı takibiyle yapımı tamamlanan havuz, engelli milli sporcu Sümeyye Boyacı’ya atfedildi.

ANTAKYA ULUSAL ARENADA TANITILDI

Antakya’nın tanıtımı için yakın zamanda oldukça kapsamlı bir etkinlik düzenleyen Başkan Yılmaz, kente kazandırdığı güzellikleri halka tanıttı. Konuk olduğu ulusal kanallar ile Antakya’nın gastronomisini, yemeklerini ve tarihini aktaran Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları Antakya’ya davet ederek kentte canlılık oluşmasına katkı sağlıyor. Esnafların da ekonomilerine katkı yapan hamleleri ile esnaf dostu Başkan Yılmaz, tüm çevrelerden tam not alıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakyalı vatandaşlar yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirterek Başkan İzzettin Yılmaz’a ve deneyimli ekibine tam not verdiler. Başkan İzzettin Yılmaz’ın öncülüğünde değişim ve dönüşüm sürecindeki Antakya, her geçen gün yeni eserlerle buluşmaya ve güzelleşmeye devam ediyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.