EN GÜZEL TRAKTÖR SÜSLEME YARIŞMASI’NIN KAZANANI MEHMET KOCAMAN OLDU

EN GÜZEL TRAKTÖR SÜSLEME YARIŞMASI’NIN KAZANANI MEHMET KOCAMAN OLDU

Günler öncesinden yoğun hazırlıkların yapıldığı Altınözü 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali, ilk günden itibaren renkli etkinliklere sahne oldu. Yediden yetmişe herkesin kendine uygun bir bölüm bulabildiği  festivalde, zeytinden zeytinyağına, gastronomiden el sanatlarına, çocuk oyun alanlarından zeytin hasadında kullanılan ekipmanlara kadar pek çok stant yer aldı. Festival, özellikle ilgi çeken yarışmaları ile adından söz ettirdi. Bu yarışmalardan biri de En Güzel Traktör Süsleme Yarışması oldu. Traktörlerin zeytin unsurları ile süslendiği bu yarışmada, birincilik ödülünü zeytin hasadı temalı traktörü ile Mehmet Kocaman kazandı. Sanatçı, traktörü üzerinde oluşturduğu özel alanda, zeytin hasadının tüm ayrıntılarını gözler önüne serdi. Büyük emek harcayarak hazırladığı eser, festival ziyaretçileri tarafından hayranlıkla karşılandı. Birincilik ödülünü kazanan Mehmet Kocaman, yarışmayla ilgili olarak, “Şampiyonluk bekliyordum. Zira büyük bir emek harcadım. İlk defa katıldığım yarışmada birinci olmak onur verici. Ziyaretçilerin yoğun ilgisi, ne denli başarılı bir çalışmaya imza attığımın en büyük göstergesi. Önümüzdeki yıl için de şimdiden kolları sıvadım ve yine muhteşem bir çalışma ile festivalde yerimi alacağım.Altınözü zeytin ve zeytinyağını ülke genelinde duyuran 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalinin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere tüm emek verenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Şampiyon traktördeki çalışmayı çok beğendiklerini söyleyen ziyaretçiler böylesine muhteşem bir çalışmaya imza atan Sanatçı Mehmet Kocaman’ı tebrik ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.

Festival boyunca ziyaretçi akınına uğrayan şampiyon traktör, ziyaretçilerin yoğun ilgisi sayesinde bol bol fotoğraflandı ve festivalin en dikkat çeken unsurlarından biri oldu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.