BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN SANAT VE SPORA TAM DESTEK

BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN SANAT VE SPORA TAM DESTEK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sanata ve spora desteğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Başkan Yalçın, ilçede gerçekleşecek olan yazar Yağmur Tunalı söyleşisinin öncesinde yazarı makamında ağırladı. Başkan Yalçın, hemen ardından ise ilçeyi gururlandıran Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü Hocası Ramazan Karakaya ve Sporcusu Duha Bozi’yi makamında ağırladı. 

YAZAR TUNALI’YA TEŞEKKÜR 

Başkan Yalçın, Yayladağı’nı sanat ve spor kenti yapma gayretinde olduklarını belirten Başkan Yalçın, ilçe gençliğine değer katmak üzere ilçeye gelen yazar Yağmur Tunalı’ya teşekkür etti. Başkan Yalçın, yazar Tunalı ile bir süre yazın dünyası üzerine sohbet gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, gerçekleşen görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ata Kitapevi & Kırtasiye tarafından organize edilen, Yazar Yağmur Tunalı’nın yaptığı “Türkçe Konuşmak ve Türkçe Düşünmek” adlı söyleşi ve konferans öncesinde yazarımızı ağırladık. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

MİLLİ SPORCUYA BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ 

Milli sporcu Duha Bozi’ ve antrenörü Ramazan Karakaya’yı makamında ağırlayan Başkan Yalçın, Antalya’da katılacakları ASHİHARA Asya Karate Şampiyonasında başarı ve desteklerini iletti. Başkan Yalçın, spora ve sporcuya desteklerini ileterek Yayladağı’nın adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Yalçın bu görüşme ile ilgili açıklamasında ise; “Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü Hocası Ramazan Karakaya ve Sporcusu Duha Bozi’yi makamımızda ağırladık. Yayladağı Belediyesi Milli Sporcumuzun Antalya’da katılacağı Ashihara Asya Karate Şampiyonasında, kendisine başarılar diler, kulüp hocamız Ramazan Karakaya’ya teşekkürlerimi sunarım. Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.